Bedrijfsoplossingen

Energiebesparing en vergroening? Sun-Cell helpt uw organisatie verder

Onze kennis van ontwerp en aanleg van systemen is van grote waarde bij (omvangrijke) zakelijke projecten. Met de keuze voor zonne-energie toont uw onderneming duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. U draagt bij aan energiebesparing en vergroening. En omdat zonne-energie voor een bedrijfspand méér is dan enkel zonnepanelen aanleggen, zorgt Sun-Cell voor het complete traject: van intake, ontwerp, installatie tot het afhandelen van het ‘papierwerk’. Complete ontzorging!

Wat zijn de voordelen voor bedrijven?
• Lage energiekosten, die bovendien stabiel blijven (beheersbaarheid).
• Rente fiscaal aftrekbaar.
• (Kleinschaligheids)investeringsaftrek mogelijk.
• Uitermate goede investering: terugverdientijd korter dan levensduur installatie.
• Milieuvriendelijk (CO²-neutraal).
• Zonnepanelen dragen bij aan een groen imago en duurzaam ondernemen.

Energie Investeringsaftrek (EIA)
Zonnepanelen vallen onder de Energie Investeringsaftrek. Deze is mogelijk naast de gewone afschrijving van uw investering. Hiermee kunt u 41,5% van uw investering in zonnepanelen aftrekken van de bedrijfswinst. Voor een bv is het voordeel maximaal 25%; voor een IB-ondernemer zelfs maximaal 52%.

Investeringsaftrek (IA)
Bij investeren in zonnepanelen kunt u tot maximaal 28% extra (bovenop de energie-investeringsaftrek) van uw bedrijfswinst aftrekken. De hoogte van het percentage hangt af van de totale investering die u in een bepaald jaar doet. Dankzij deze mogelijkheid is uw investering binnen enkele jaren terugverdiend. Daarna krijgt u voor meer dan 25 jaar gratis stroom.

Bent u geïnteresseerd in een mooie zonne-energie-oplossing van Sun-Cell voor uw organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Sun-Cell is bevlogen van zonne-energie en kan hier uren over praten.

Ben u Particulier?

Ook voor particulieren heeft Sun-Cell mooie oplossingen bedacht.
>>Lees hier verder

Interesse of een vraag?

Contact