Over ons

Professionele ervaren elektriciens

Volledige ontzorging

Uitgebreide persoonlijke begeleiding

Sun-Cell: Bevlogen van zonne-energie!

“Echter en meer betrokken gaat het niet worden...”

Niet elk dak leent zich voor zonnepanelen. De ligging ten opzichte van de zon, grootte en eventuele schaduwplekken zijn belangrijke factoren voor geschiktheid. Sun-Cell legt het vast tijdens een eerste bezoek. Zo leren we elkaar ook meteen kennen.

Onze roots zijn onze meerwaarde
De roots van Sun-Cell liggen in de elektrotechniek. En dat is van wezenlijke meerwaarde, want het vermogen dat vrijkomt door zonnepanelen kan gigantisch zijn. Zeker bij grote systemen wordt veel gevraagd van de elektrische installatie die moet worden aangelegd. De panelen zijn slechts een onderdeel…

Alles in eigen huis
Veel aanbieders focussen echter dáár op. Sun-Cell niet. Wij berekenen en ontwerpen de complete installatie in eigen huis. Ook de plaats van de elektrische installatie in het grotere geheel leggen wij vast. Wij onderhouden de contacten met energieleveranciers en nemen u ook al het overige papierwerk uit handen.

Ik ben er zelf bij!
En de aanleg? Ik ben er zelf de hele dag bij. Ben vaak als eerste op de bouwplaats. Het oog van de meester? Hou het er maar op dat ik intens geniet van het werk. En nog meer van een opdrachtgever die achteraf zegt: ‘Bij Sun-Cell weten ze waar ze mee bezig zijn’. Want zo zijn wij: oprecht geïnteresseerd in uw situatie en gedreven om ook ú optimaal te laten genieten van de voordelen van zonne-energie.

Interesse of een vraag?

Contact